Tack!

Vi summerar Valborg 2017 som ett anmärkningsvärt arrangemang på många sätt. Vi hoppas alla njöt av det fantastiska vädret, sol och lagom varmt och svag vind. Vi vågar påstå att det förmodligen aldrig varit såhär bra väder på Valborg!

Vi var dessutom många runt valborgsmässoelden i år, kanske till och med fler än vi någonsin var varit. Kul! Extra roligt är att våra säkerhetsfunktionärer och sjukvårdare haft lite att göra. Tack alla besökare för att ni vill fira med oss och för att ni stöttar Tibble Sjöscoutkår!

Sedan vill vi rikta ett stort tack till alla våra sponsorer och vår samarbetspartner Upplands-Bro kommun som stöttar Tibble Sjöscoutkår. Alla intäkter från Valborg går oavkortat till vår barn och ungdomsverksamhet. Årets bidrag hjälper oss att göra vår verksamhet ännu roligare och säkrare.

Vi passar också på att tacka alla ideella krafter bakom hela arrangemanget. Alla scouter, ledare, funktionärer och föräldrar som gör detta möjligt. Ni är bäst!

Din åsikt är viktig. Hör av dig till oss och berätta om det du tycker vi gör bra och vad vi kan förbättra ännu mer. Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Återigen stort tack och på återseende!

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com